BLANCO LINUS-S со туш на извлекување

Име BLANCO LINUS-S со туш на извлекување
производител Blanco
потекло Германија
опис Минималистички дизајн/ туш на извлекување/ практична по функција и форма/ висока батерија за поедноставна работа со садовите/ со 3црева- за низок притисок/ Гаранција: 2год.
структура хром, сјај
Шифра Опис Цена
90182 BLANCO LINUS-S ND (три црева) со туш на извлекување, хром 33538 ден. по ком.