H3331 ST10 Natural Nebraska Oak

Име H3331 ST10 Natural Nebraska Oak
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни Плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
опис H3331 ST10 Natural Nebraska Oak. Декор кој изгледа многу грубо и дотрајано. Природната боја делува топло и не изгледа премногу тешко за модерни комбинации. Површината ST10 Deepskin Rough дава визуелно груба дрвена површина со автентична тактилност.
структура ST10
дебелина 38mm
кант 43/2
напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
2877 H3331 ST10 Natural Nebraska Oak 4100x600x38mm 1411 ден. по m
7395 H3331 ST10 Natural Nebraska Oak 4100x920x38mm 2789 ден. по m
/ H3331 ST10 Natural Nebraska Oak 4100x1200x38mm 3391 ден. по m