BLANCO SUPRA 450 U

Име BLANCO SUPRA 450 U
димензии 480х430мм / длабочина на корито:175мм / за елемент 45см
производител BLANCO
потекло Германија
материјал Инокс
опис Серија на класични корита за вградување под работна плоча
структура облагороден челик
Шифра Опис Цена
90594 Бланко садопер SUPRA 450 U 8600 ден. по ком.