QUADRO 25 Silent System EB20 делумно извлекување / до 16mm

Име QUADRO 25 Silent System EB20 делумно извлекување / до 16mm
димензии L=250mm ; L=300mm; L= 350mm; L= 400mm; L= 450mm; L=500mm; L=550mm
производител Hettich
потекло Германија
материјал галванизаран челик
опис Интегриран Silent System тивко и нежно ја затвара фиоката. Погоден за фиоки со дебелина на материјал до 16mm. Продолжена загуба 98mm/ капацитет на товар 25 kg
напомена Во цената не се вклучени држачи за дрвена фиока
Шифра Опис Цена
6740/ 6713 Quadro 25 Silent System 20kg 250mm делумно извлекување лева+десна 674 ден. по ком.
6810/ 6774 Quadro 25 Silent System 20kg 300mm делумно извлекување лева+десна 690 ден. по ком.
6768/ 6782 Quadro 25 Silent System 22kg 350mm делумно извлекување лева+десна 734 ден. по ком.
6746/ 6762 Quadro 25 Silent System 25kg 400mm делумно извлекување лева+десна 762 ден. по ком.
6721/ 6747 Quadro 25 Silent System 25kg 450mm делумно извлекување лева+десна 810 ден. по ком.
6792/ 6779 Quadro 25 Silent System 25kg 500mm делумно извлекување лева+десна 870 ден. по ком.
6765/ 6780 Quadro 25 Silent System 25kg 550mm делумно извлекување лева+десна 920 ден. по ком.