LYNX 8mm конектор

Име LYNX 8mm конектор
производител Emuca
потекло EU
опис Конекторот Lynx Q е неопходна компонента при инсталирање на систем за светилник со лед лента. Има функција да служи како спој помеѓу две лед ленти за оптимално продолжување на колото. Неговите две страни имаат женска врска каде лед лентата ја почитува позитивната/негативната ориентација. Изработен е од отпорна пластика и има осигурување дека при вметнување на лед лентата генерира звук (клик) за да се увери дека неговата врска е правилно. Неговата големина е широка 10,5 мм и должина 20,8 мм. Погоден и за приклучоци од 12 v и 24 v.
Шифра Опис Цена
90054 ROLFLEX 8mm конектор 74 ден. по ком.