Parabond Fast

Име Parabond Fast
димензии 290мл
производител DL Chemicals
потекло Белгија
опис Еластично лепило на база на MS хибриден полимер * Исклучително силно лепило * Трајно еластично * Се врзува без прајмер на речиси сите материјали кои се користат во градежната индустрија, како алуминиум, поцинкуван и не'рѓосувачки челик, цинк, бакар, природен камен, бетон, тула, HPL панели, обработено дрво, гипс, стакло, разни синтетички материјали итн. *
Шифра Опис Цена
8025 Parabond Fast полимер лепило 290мл - бел 755 ден. по ком.