WURTH NEUTRAL силикон

Име WURTH NEUTRAL силикон
димензии 310ml
финиш транспарентен
производител Wurth
потекло EU
опис За заптивање споеви од различни материјали (стакло, дрво,бетон, цигла, блок, керамика, челик, РVС, алуминиум и сл). Одлично прилепува. Има одлични механички карактеристики. Трајно еластичен. Отпорен е на сите временски услови и UV зрачење. Мало собирање при стврднување.
Шифра Опис Цена
90479 Wurth neutral силикон транспарентен 310ml 385 ден. по ком.