Folding Concepta

Име Folding Concepta
финиш Елоксиран сребрен мат
производител Emuca/Hawa Sliding solutions
потекло EU
материјал метал
монтирање МОНТАЖА
опис Folding Concepta е систем за преклопување на дрвени врати кој дава можност да се вградат помеѓу ѕидови или на модули што овозможува да се сокријат простори како кујна, канцеларија, перална, соблекувална, одржувајќи ја естетиката на околината. Овој систем, бидејќи е отворен, нуди удобност да се има целосно пристапен простор, дури и без пониски шини. Отпорен на врати до 25 кг, дебелина од околу 19 до 26 мм. Има систем воден со лежишта. Може да се монтира и од левата и од десната страна, плус го вклучува хардверот потребен за две преклопни лизгачки врати и доаѓа во мат сребрена елоксирана завршница.
Шифра Опис Цена
90606 FOLDING CONCEPTA- Сет долен профил 1,3м елоксиран мат 18944 ден. по ком.
90607 FOLDING CONCEPTA - Сет за врата 5678 ден. по ком.
90604 FOLDING CONCEPTA - Сет за врата со преклоп - ЛЕВ 230519 ден. по ком.
90605 FOLDING CONCEPTA - Сет за врата со преклоп - ДЕСЕН 230519 ден. по ком.
90608 FOLDING CONCEPTA - Сет профил со плочка 2,6м елоксиран мат 31228 ден. по ком.