Lynx Basic Лед лента 4,8W/m IP65

Име Lynx Basic Лед лента 4,8W/m IP65
димензии 5m
производител Emuca
потекло Италија
опис LD Lynx Basic светлосна лента произведена од Emuca, нејзиниот главен материјал е пластика, што и дава леснотија и флексибилност, како и отпор. Неговата завршница е бела без детали, со што се изложени LED светилките. Неговата вкупна должина е 5 метри, а дебелината 8 милиметри. Неговиот дизајн има простор каде лентата може да се сече со ножици, без да се оштети на кој било начин, растојанието помеѓу секоја точка е 50 милиметри, а помеѓу секоја LED точка има растојание од 16,7 милиметри. Неговото пакување нуди 2 единици со IP65 сертификат, максимална отпорност на прашина и прскање. Имате две опции за температура на бојата: 6.000 K и 3.000 K.
Шифра Опис Цена
90745 Lynx Basic 4,8W/m IP65 лед лента-ладно бела 469 ден. по м.