Закачалка на извлекување за крпи

Име Закачалка на извлекување за крпи
димензии A= 310mm C=270mm
финиш Алуминиум
производител Emuca
потекло Италија
материјал Алуминиум
Шифра Опис Цена
90752 Закачалка на извлекување за крпи 310мм алуминиум 1340 ден. по ком.