Сет систем WingLine L

Име Сет систем WingLine L
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис Доживување на преклопните врати на нов начин WingLine L ви овозможува да произведувате преклопни лизгачки врати во сосема нова димензија на практичност. Револуционерниот механизам за отворање Push/Pull to move овозможува пристап до се што е внатре во кабинетот со само едно движење на раката. Импресивен панорамски ефект! Дополнителни моменти: оптимизирани перформанси на водење, меко отворање и затворање, инсталација без алатки, како и минимално испакнување на вратата. Талентиран систем кој можете да го употребите за спална, кујна и канцеларија.
Шифра Опис Цена
WL-PTMS/L+R WingLine L сет 25кг Pull To Move Silent - 2крила/4врати 27129 ден. по ком.
WL-PTO/L+R WingLine L сет 25кг Push To Move - 2крила/4врати 29049 ден. по ком.
WL-PTMS/L WingLine L сет 25кг Pull To Move Silent - 1крилo/2врати - ЛЕВ 13652 ден. по ком.
WL-PTMS/R WingLine L сет 25кг Pull To Move Silent - 1крилo/2врати - ДЕСЕН 13652 ден. по ком.
WL-PTO/L WingLine L сет 25кг Push To Move - 1крило2врати - ЛЕВ 14612 ден. по ком.
WL-PTO/R WingLine L сет 25кг Push To Move - 1крилo/2врати - ДЕСЕН 14612 ден. по ком.