RPLCompact U7081 ST76 Solid Light Grey

Име RPLCompact U7081 ST76 Solid Light Grey
димензии 4100x650x12mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Компакт работни плочи
код Ral 7047
монтирање МОНТАЖА
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
опис U7081 ST76 Solid Light Grey е компакт работна плоча која се карактеризира со голема цврстина и со дебелина од само 12мм. Ова е единствен копмлетно водотпорен материјал во дрвната индустрија и затоа е идеален за кујнска работна плоча, за елементи под мијалник во бања како и за преградни паравани во јавни соблекувални и тоалети каде има голем контакт со вода.Јадрото се состои од високопресувани импрегнирани целулозни листови кое може да биде во црна бела и светло сива боја. Овие три бои совршено се вклопуваат со сите декори . Структурата ST76 Mineral Rough Matt создава впечаток на четкана површина на природен камен. •Цврсти и трајни•Отпорни на влага, вода и температура до 120°С •Антибактериски и безбедни за работа со храна •Отпорни на дамки •Лесни за одржување •Модерен изглед •Непотребно е кантирање
структура ST76 Mineral Rough Matt
дебелина 12mm
кант не се кантира
напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm се носи само по нарачка.
Шифра Опис Цена
93691 U7081 ST76 Solid Light Grey 4100x650x12mm 41968 ден. по ком.
93706 U7081 ST76 Solid Light Grey 4100x920x12mm 68843 ден. по ком.