Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување

Име Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик
Шифра Опис Цена
91778 Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување 30kg/490mm 1095 ден. по сет
91779 Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување 30kg/440mm 904 ден. по сет
91780 Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување 30kg/390mm 832 ден. по сет
91781 Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување 30kg/340mm 808 ден. по сет
91782 Silver Soft сет вoдилки со целосно извлекување 30kg/290mm 783 ден. по сет