Кит за италијански спој

Име Кит за италијански спој
производител Egger
потекло Австрија
структура Кит во четири бои за италијански спој
Шифра Опис Цена
91784 Кит за италијаснки спој, бела 890 ден. по ком.
91785 Кит за италијаснки спој, сива 890 ден. по ком.
91786 Кит за италијаснки спој, црна 890 ден. по ком.
91787 Кит за италијаснки спој, кафена 890 ден. по ком.