Zero - нивелатор за профил

Име Zero - нивелатор за профил
финиш Црн
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал
опис • Нивелатор за подесување на профилот од под до плафон • Овозможува подесување по висина до 10мм • Материјал: замак/ пластика, црна боја • Сите потребни додатоци за монтирање се вклучени
Шифра Опис Цена
92880 Zero нивелатор - ЦРН 938 ден. по ком.