WURTH ACETAT BASIC силикон

Име WURTH ACETAT BASIC силикон
димензии 280ml
производител Wurth
потекло EU
опис Силикон ацетат basic служи за заптивање на неоптоварените споеви на непорозните материјали како стакло, керамика, глазирани плочи и сл. Овој силикон има мн добра прицврстувачка моќ, има одлични механички карактеристики, еластичен е и отпорен е на сите временски услови и UV зраци. Има црна боја и не е препорачлив за заптивање на поцинкувани површини.
Шифра Опис Цена
90478 Wurth Basic силикон ацетат,транспарентен 280мл 190 ден. по ком.