WURTH PUR пена во спреј слабо-експандирачка 750мл

Име WURTH PUR пена во спреј слабо-експандирачка 750мл
димензии 750мл
производител Wurth
потекло EU
опис За монтажа и заптивање на дрвени, пластични и метални врати и рамки на прозори и други делови. Изолација на топла вода во водовод, кади, бојлери за топла вода и опрема за разладување. Затворање на отвори, пукнатини и дупки, кои не можат да се пополнат со други заптивни средства, како и кај водовод, цевовод за греење и гас и електрични инсталации. За пополнување на дрвени рамки на згради.
Шифра Опис Цена
90950 Wurth Пур пена во спреј 750мл 399 ден. по ком.