Сет LeMans II 600mm / ArenaPure - антрацит

Име Сет LeMans II 600mm / ArenaPure - антрацит
димензии за елемент 600mm /
финиш Антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
монтирање МОНТАЖА
опис Сет LeMans II вклучува 2 ArenaStyle метални полици со 25kg носивост / сет осовина за монтажа 650-800мм / 70% повеќе искористен простор за складирање од обична аголна корпа за складирање / Автоматско тивко затворање / Секоја корпа се извлекува независно
Шифра Опис Цена
KB-LM-600R / AP LeMans II 600мм десен / ARENApure антрацит 36465 ден. по ком.
KB-LM-600L / AP LeMans II 600мм лев / ARENApure антрацит 36465 ден. по ком.