Сет LeMans II 450mm ArenaStyle - антрацит

Име Сет LeMans II 450mm ArenaStyle - антрацит
димензии 450 mm
финиш Антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал Метал
монтирање МОНТАЖА
опис Сет LeMans II вклучува 2 ArenaStyle метални полици со 25kg носивост / сет осовина за монтажа 650-800мм / 70% повеќе искористен простор за складирање од обична аголна корпа за складирање / Автоматско тивко затворање / Секоја корпа се извлекува независно
Шифра Опис Цена
KB-LM-450L / A Сет систем LeMans II 450мм лев / ARENAstyle антрацит 27748 ден. по ком.
KB-LM-450R / A Сет систем LeMans II 450мм десен / ARENAstyle антрацит 27748 ден. по ком.