U222 ST9 Crema Beige

Име U222 ST9 Crema Beige
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис U222 ST9 Crema Beige. После белата, ова е еден од најпопуларните еднобојни декори за мебел во кујна. Во овој сегмент е позната како боја на Магнолија. Нејзиниот топол и неутрален тон, овозможува комбинација со речиси сите видови од дрвен декор, бидејќи создава чувство на погодност. Структурата ST9 (Smoothtouch Matt) на овој декор му дава ефект на мат лакирана површина.
структура ST9
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5796 U222 ST9 Crema Beige 18mm 4565 ден. по ком.
6169 U222 ST9 Crema Beige 25mm 6225 ден. по ком.