#

NOMA 0254

Димензии: C=128mm/L=200mm , C=256mm/L=350mm
Финиш: L613 - античка бронза
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: алуминиум
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 6468 Виефе рачка Нома 128/200мм античка бронза L-613 354 ден.
2 6452 Виефе рачка Нома 256/350мм античка бронза L-613 530 ден.
3 90206 Виефе рачка Нома 128/200мм L24 - брусен челик 332 ден.
4 90207 Виефе рачка Нома 128/200мм L24 - брусен челик 482 ден.