#

LE MANS II / ARENAstyle - МЕХАНИЗАМ ЗА АГОЛЕН ЕЛЕМЕНТ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ

Димензии: За 450мм елемент опција:лев и десен
Финиш: ARENAstyle хром,бела
Производител: Kesseböhmer
Потекло: Германија
Материјал: метал,пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Агол на отворање на вратата од само 85 ° овозможува корпите да лизгаат целосно нанадвор -Макс. носивост по корпа е 25 кг -Регулирање на висината на корпите -Облога на корпите против пролизгување -ClickFixx систем за брзо, без грешка,монтирање без алат -Засилено самозатворање значи тивко затворање на шепот, дури и целосно наполнет -Патентиран 4-зглобен артикулациски систем за мазно и течно движење -70% повеќе простор за складирање
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7197 кб.сет LeMans II 450мм десен / ARENAstyle бела 18898 ден.
2 7177 кб.сет LeMans II 450мм лев / ARENAstyle бела 18898 ден.
3 7214 кб.сет осовина за LeMans II 650-800мм бела 1711 ден.