ArciTech H=218/126mm DesignSide - Шампањ

Име ArciTech H=218/126mm DesignSide - Шампањ
димензии H=126/218mm L=500mm
финиш шампањ
производител Hettich
потекло Германија
материјал метал
монтирање МОНТАЖА
опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 126mm / водилки Actro со целосно извлекување - 40kg носивост / DesignSide адаптер 92mm / DesignSide сет стакло со конектори / сет задни држачи / фронт конектори / сет капачиња.
Шифра Опис Цена
AR-218/126-500-DS-CH ArciTech H=126/218mm L=500mm DesignSide сет стакло 7727 ден. по ком.