#

Hollow 0073

Димензии: D=40 mm
Финиш: ZP1 Хром мат / ZM2 Црна мат
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: Замак
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура: Hollow рачката спаѓа во серијата на вкопани рачкина Viefe®, создадена за лизгачки врати и парчиња мебел каде нема простор за дополнителни испакнати површини. Едноставна, практична и ергономична за употреба. Идеална намена има како за канцелариски мебел, така и за детски соби. Hollow рачката со својата идеална геометриска форма е одличен декоративен избор. Достапна е во хром мат финиш.
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7349 Виефе рачка Hollow D=40 mm ZP1 Хром мат 179 ден.
2 90644 Виефе рачка Hollow D=40 mm Црна мат ZM2 198 ден.