HIDE 0094

Име HIDE 0094
димензии L=90mm; L=180mm
финиш Бела мат / Црна Мат / Брусен челик
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
опис Hide е вкопана рачка за мебел, со едноставен и минималистички изглед. Токму поради тоа, оваа рачка е совршен избор за мебел со едноставен и практичен дизајн. Достапна е во црн и бел финиш.
Шифра Опис Цена
7829 Виефе рачка Хајд L=90mm Бела мат 297 ден. по ком.
7831 Виефе рачка Хајд L=90mm црна мат 297 ден. по ком.
90200 Виефе рачка Хајд L=180mm црна мат 364 ден. по ком.
90199 Виефе рачка Хајд L=180mm Бела мат 364 ден. по ком.
90990 Виефе рачка Хајд L=90mm брусен челик 285 ден. по ком.
90991 Виефе рачка Хајд L=180mm брусен челик 321 ден. по ком.