#

Решетка за фурна

Димензии:
Финиш: Елоксиран Мат
Производител: Emuca
Потекло: Шпанија
Материјал:
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90138 Решетка за фурна 1233 ден.