#

SHELVO 3/4 Систем за аголен елемент

Димензии:
Финиш:
Производител: Emuca
Потекло: Шпанија
Материјал:
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: ¾ Кружни полици кои ротираат на осовина, • Наменети за аголни елементи со минимална димензија 800х800mm • Се подесува на различни висини. • Носивост до 2х20kg или вкупно 40kg • Изработена е од материјал високоотпорен на механички удари, UV зраци, и не создава електрицитет при триење со друг тип на материјали.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90022 SHELVO 3/4 Систем за аголен елемент 4558 ден.