OrgaTray 630 - организатор за прибор W270 D500 - антрацит

Име OrgaTray 630 - организатор за прибор W270 D500 - антрацит
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик
монтирање МОНТАЖА
опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од метал * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * * Може да се користи со OrgaStore 270 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање
Шифра Опис Цена
93356 Х.OrgaTray 630 - организатор за прибор - антрацит 9278319 5417 ден. по ком.