Мока закачалка за кравати

Име Мока закачалка за кравати
димензии L= 445mm/ H= 170mm
финиш Кафе
производител Emuca
потекло Италија
материјал метал
опис Со вградено меко затворање
Шифра Опис Цена
90508 МОКА закачалка за кравати со меко затворање 3257 ден. по ком.