Micron switch/dimmer LED сензор

Име Micron switch/dimmer LED сензор
производител Emuca
потекло EU
материјал метал,пластика
опис Micron Switch/dimmer е прекинувач кој овозможува вклучување и исклучување до 6 светилки со една компонента. Обезбеден е и регулатор за интензитет на светлина кој се движи од 5% до 100% светлина. Неговиот тековен влез и излез се овозможени да дозволуваат 12 V DC - 24 V DC, со 24 W и 48 W соодветно. Изработен од издржлива пластика, има метална боја која наликува на алуминиум. Тоа е компонента која се спротивставува на интеракција со цврсти елементи како прашина и течности, заштитувајќи ги нејзините внатрешни компоненти. Овој производ се состои од прекинувач-сензор и компоненти за негова инсталација,.
Шифра Опис Цена
92924 Lynx Micron switch/dimmer LED сензор 1989 ден. по ком.