SYSKOR TERRA S85 Сет за 4врати - црна

Име SYSKOR TERRA S85 Сет за 4врати - црна
димензии горна и долна водилка L=6m / профил рачка L=2.9m
финиш Црна
производител Syskor
потекло EU
материјал алуминиум
опис Сет Terra S85 за 4 врати се состои : горна и долна водилка од 6м / клипс за монтажа на долна водилка / EasySoft систем за меко отварање и затварање 25-40кг за 4 врати / сет долни тркалца со носивост: 70кг за 4 врати / профил рачки за 4 врати / четка за рачки /Рачка дизајнирана за материјал со дебелина 18мм
Шифра Опис Цена
S85/B-4 Syskor Terra S85 сет за 4 врати - црна 37062 ден. по ком.