PIPE 4 Маска за кабли

Име PIPE 4 Маска за кабли
финиш Сива
производител Emuca
потекло Италија
опис PIPE 4 - oвозможува сокривање на каблите на електронските уреди во клупи или канцелариски маси или домашен мебел. Така, можете да ги организирате и нарачате каблите под масата за да спречите нивно заплеткување. Овој држач за кабел е направен од пластика со обоена алуминиумска завршница што му овозможува да се интегрира во мебелот. Се испорачува расклопен во три дела и неговото склопување е многу едноставно благодарение на фактот што сите негови додатоци се спојуваат. Висината може да се прилагоди со сегментите, до максимум 780 mm.
Шифра Опис Цена
90838 PIPE 4 маска за кабли 1819 ден. по ком.