Compact W980 STSM Platinum White со црно јадро

Име Compact W980 STSM Platinum White со црно јадро
димензии 2790x2060х13мм
опис W980 STSM Platinum White со црно јадро. Компакт плочите се технолошка еволуција во дрвната индустрија кога станува збор за водоотпорни материјали. Високопресувани импрегнирани целулозни листови облагородени со декорирана меламинска фолија. Оваа структура со висок квалитет е идеална за употреба на места каде се извршуваат работи под тешки услови големи температурни разлики и голема изложеност на вода.
наслов Compact W980 STSM Platinum White
структура STSM
дебелина 13мм
напомена Овие компакт плочи не се дел од лагер програмата на Еггер. Заради тоа се нарачуваат по две табли.
Шифра Опис Цена
90861 Compact W980 STSM Platinum White со црно јадро 50512 ден. по табла