WingLine L

Име WingLine L
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис Врата на преклопување со 2- крила ▶ Со рамен преклоп ▶ За дрвени врати ▶ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▶ Тежина на една врата до 20-25kg ▶ За врати со висина до 3000mm ▶ За ширина на крило до 600mm ▶ Тестирано со 40000 пати ▶▶ Врата на преклопување со 2- крила ▶▶ Со рамен преклоп ▶▶ За дрвени врати ▶▶ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▶▶ Тежина на една врата до 20-25kg ▶▶ За врати со висина до 3000mm ▶▶ За ширина на крило до 600mm ▶▶ Тестирано со 40000 пати
Шифра Опис Цена
90913 WingLine L сет за врата со самозатворање 25кг - ЛЕВ 3850 ден. по ком.
90914 WingLine L сет за врата со самозатворање 25кг - ДЕСЕН 3850 ден. по ком.
90915 WingLine L сет за врата без самозатворање 25кг - ЛЕВ 3850 ден. по ком.
90916 WingLine L сет за врата без самозатворање 25кг - ДЕСЕН 3850 ден. по ком.
90917 WingLine L Push to Move (Heavy) - ЛЕВ 5875 ден. по ком.
90918 WingLine L Push to Move (Heavy) - ДЕСЕН 5875 ден. по ком.
90919 WingLine L Pull to Move (Heavy) - ЛЕВ 5090 ден. по ком.
90920 WingLine L Pull to Move (Heavy) - ДЕСЕН 5090 ден. по ком.
90921 WingLine L сет водилка 2400мм 2780 ден. по ком.