ArciTech OrgaStore810 Антрацит

Име ArciTech OrgaStore810 Антрацит
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал Пластика
Шифра Опис Цена
91043 Х.ArciTech OrgaStore810 B900 организатор за фиока-антрацит 3640 ден. по ком.