ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг - Антрацит

Име ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг - Антрацит
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал пластика
Шифра Опис Цена
91045 ArciTech OrgaStore400 попречна преграда за релинг-антрацит 210 ден. по ком.