BLANCO KANO-S со туш на извлекување

Име BLANCO KANO-S со туш на извлекување
производител Blanco
потекло Германија
опис Класичен дизајн/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција: 2год.
структура хром, сјај
Шифра Опис Цена
90091 BLANCO KANO-S хром, со туш на извлекување 8040 ден. по ком.