OPL U201 ST19 Pebble Grey

Име OPL U201 ST19 Pebble Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис U201 ST19 Pebble Grey. Овој сив декор е особено прилагодлив заради тоа што содржи нијанси на беж и сива. Во комбинација со структурата ST19 Deepskin Excellent креира природен и елегантен впечаток. Благодарение на дрвниот карактер одлично се совпаѓа со уни декорите и репродукциите на камен.
структура ST19 Deepskin Excellent
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91197 U201 ST19 Pebble Grey 18mm 6828 ден. по табла