U507 ST9 Smoke Blue

Име U507 ST9 Smoke Blue
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 5014
опис U507 ST9 Smoke Blue. Пригушено сината се состои од сиво- сини тонови кои заради својата пригушеност создаваат складни комбинации со модерните природни дрвни декори кои исто така содржат сива боја. Оваа боја често се комбинира со бели и светли дрвни декори во скандинавскиот стил на уредување. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава природен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91208 U507 ST9 Smoke Blue 18mm 4974 ден. по ком.