U968 ST9 Carbon Grey

Име U968 ST9 Carbon Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 7016
опис U968 ST9 Carbon Grey. Карбон сивата е новата „Скоро црна“ нијанса со интересна сина компонента, кој честопати се користи како боја за метални рамки. Одлично се вклопува со светли дрвни декори и рустични темни варијатни. Структурата ST9 Smoothtouch Matt на целата палета на унидекори им дава природен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91219 U968 ST9 Carbon Grey 18mm 4565 ден. по ком.