F206 PM Black Pietra Grigia

Име F206 PM Black Pietra Grigia
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Медијапан плочи
опис F206 PM Black Pietra Grigia
структура STPM
дебелина 18mm
кант 23/1; 43/1
напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.
Шифра Опис Цена
91522 F206 PM Black Pietra Grigia 18mm 15579 ден. по ком.