MDF U961 PM Graphite Grey

Име MDF U961 PM Graphite Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Медијапан плочи
код Ral 7021
опис U961 PM Graphite Grey. Графитно сивата е само за нијанса посветла од од црната. Оваа „скоро црна“ е одлична за покривање на големи површини. Структурата PM PerfectSense Matt му додава особена елеганција на овој декор.
структура STPM
дебелина 18mm
кант 23/1; 43/1
напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.
Шифра Опис Цена
91524 U961 PM Graphite Grey 18mm 16034 ден. по табла