Raviolo 0405

Име Raviolo 0405
димензии L=172mm; L=Ø29mm
финиш Калај; Антички месинг
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
Шифра Опис Цена
91721 Виефе рачка Raviolo 29x27mm калај 156 ден. по ком.
91723 Виефе рачка Raviolo 96x172mm калај 299 ден. по ком.
91722 Виефе рачка Raviolo 29x27mm антички месинг 165 ден. по ком.
91724 Виефе рачка Raviolo 96x172mm антички месинг 315 ден. по ком.