Вертикален мултиконектор PUSH 100 + 2 USB

Име Вертикален мултиконектор PUSH 100 + 2 USB
производител Emuca
потекло Италија
материјал Метал, пластика
Шифра Опис Цена
91837 Вертикален мултиконектор утичница PUSH 100 + 2USB 3640 ден. по ком.