FLEXA 0404

Име FLEXA 0404
димензии 22x70mm
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Кожа+ замак
опис FLEXA рачката комбинирана од метално копче и кожа создава топлина и софистицираност која лесно се вклопува на сите типови на мебел. Особено е погодна за спални соби и гардеробери. Изработена е од висококвалитетна шпанска кожа и метални копчиња кои се изработени од замак.
Шифра Опис Цена
91850 FLEXA 0404 22x70mm, беж-црна 475 ден. по ком.
90848 FLEXA 0404 22x70mm, кафена-црна 475 ден. по ком.
91849 FLEXA 0404 22x70mm, црна-калај 475 ден. по ком.
91851 FLEXA 0404 22x70mm, црна-месинг 475 ден. по ком.
91852 FLEXA 0404 22x70mm, црна-црна 475 ден. по ком.
92055 FLEXA 0404 22х70мм, беж+калај 475 ден. по ком.
92056 FLEXA 0404 22х70мм, кафена+калај 475 ден. по ком.
92303 FLEXA 0404 22x70mm, беж-месинг 475 ден. по ком.