ANGIE

Име ANGIE
димензии 60x10/ (50/100/150/200)
финиш бела, црна
производител Sambeat
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис ANGIE е ногара за мебел која со својата линеарна форма одлично се вклопува во современите дизајни. Достапна во бела и црна боја и повеќе висини и изработена од алуминиум. Без регулатор
Шифра Опис Цена
91933 ANGIE црна, 60х10/50мм 298 ден. по ком.
91934 ANGIE бела, 60х10/50мм 298 ден. по ком.
91935 ANGIE црна, 60х10/100мм 354 ден. по ком.
91936 ANGIE бела, 60х10/100мм 354 ден. по ком.
91937 ANGIE црна, 60х10/150мм 397 ден. по ком.
91938 ANGIE бела, 60х10/150мм 397 ден. по ком.
91939 ANGIE црна, 60х10/200мм 437 ден. по ком.
91940 ANGIE бела, 60х10/200мм 437 ден. по ком.