BLANCO NAYA 8

Име BLANCO NAYA 8
димензии 815x500mm (430x439mm / 272x372mm) (795x480mm димензии на отвор) /длабочина на корито:200мм, за елемент 80цм
финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO NAYA 8 Дизајн од елегантни и прави линии, со две корита со практична зафатнина благодарение на длабочината од 200мм. Лесен за одржување. Без автоматска клапна,.
Шифра Опис Цена
91822 BLANCO NAYA 8, камен сива 20255 ден. по ком.
92986 BLANCO NAYA 8, бела 20255 ден. по ком.
93020 BLANCO NAYA 8, тартуфо 20255 ден. по ком.
93302 BLANCO NAYA 8 алуметалик 20255 ден. по ком.
93186 BLANCO NAYA 8 црна 20255 ден. по ком.
93273 BLANCO NAYA 8 бисерно сива 20255 ден. по ком.