Канта за отпадоци М30/1х20л

Име Канта за отпадоци М30/1х20л
димензии 246х439х388мм
финиш Антрацит сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал Пластика
опис Канта за отпадоци со капацитет од 20л, со вградена водилка за лизгање
Шифра Опис Цена
92075 Канта за отпадоци М30/1х20л антрацит-сива 2479 ден. по ком.