Канта за отпадоци М40/2х15л

Име Канта за отпадоци М40/2х15л
димензии 342х469х304мм
финиш Антрацит сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал Челик, Пластика
опис Канта за отпадоци со капацитет од 2 x 15 л, со вградена водилка за лизгање
Шифра Опис Цена
92077 Канта за отпадоци М40/2х15л антрацит-сива 2840 ден. по ком.