ПОДЛОГА ТЕПИСОН КАФЕНА 100x250mm

Име ПОДЛОГА ТЕПИСОН КАФЕНА 100x250mm
димензии 100x250mm
производител Emuca
потекло Италија
материјал Фибер
опис Самолепливи подлоги во кафена боја за заштита на ногари од мебел
Шифра Опис Цена
92071 Подлога теписон кафена 3/1 100x250mm 89 ден. по ком.